Ce a pățit Smiley în America. Artistul şi familia lui au trecut prin momente de panică: „Nu credeam că o să trăiesc așa ceva”

10 02. 2024, 09:30
Ce a pățit Smiley în America

Smiley, Gina Pistol și Josephine, fiica lor, se află de câteva zile în America. Celebrul cântăreţ este implicat într-un proiect peste hotare, dar în acelaşi timp se bucură şi de timpul petrecut alături de cele mai importante persoane din viaţa lui. Cei trei au vizitat câteva locuri importante din Los Angeles, dar s-au confruntat şi cu o situaţie mai puţin plăcută. Iată despre ce este vorba. 

Smiley, Gina Pistol și Josephine s-au stabilit pentru aproximativ o lună în America, și-au închiriat chiar și o casă în care încearcă să se acomodeze. Artistul îşi petrece o mare parte din timp la studio, însă nu îşi neglijează nici familia. Atunci când are timp liber, descoperă alături de soţie şi fiică locuri interesante.

Ce a păţit familia lui Smiley în America

În ultimele zile, vremea le-a cam dat peste cap planurile. La Hollywood a fost o furtună puternică, iar locuitorii şi turiştii au primit avertizări de la autorităţi.

Pe Instagram, Smiley a dezvăluit totul în cadrul unui clip video.

„Nu credeam că o să trăiesc așa ceva tocmai în Hollywood. De atâția ani de când vin aici nu am pățit asta. Credeați că numai noi avem Ro-Alert? Na, că au și ei L.A.-Alert”, a afirmat artistul, arătând mesajul primit.

Situaţia nu a durat foarte mult, iar când vremea s-a liniştit, cei trei au ieşit la plimbare.

„Am dus fetele la Universal Studios. În lumea fantastică a lui Harry Potter, fiica a fost fascinată de castelul de la Hogwarts, unde Gina a jucat vâj-haț și unde mie, ca prin magie, mi-a apărut o bere în mână. Cu gust de vanilie. Ceva rău”, a mai spus Smiley.

Și a continuat: „Am dat și peste Bart în lumea legendarei familii Simpson, apoi am dansat în lumea lui Super Mario și mi-am adus aminte de copilăria mea când stăteam la coadă la un vecin de scară, singurul care avea Nintendo în cartier, să mai joc și eu o viață, două”.

Gina Pistol, experienţă neplăcută în America

Gina Pistol şi-a dorit o schimbare de look, doar că rezultatul nu a fost deloc pe placul ei. După ce a ajuns în România, fosta vedetă de la Antena 1 s-a oprit la Grațian, hair-stylistul în care are cea mai mare încredere şi care se ocupă de părut ei de mult timp.

Soţia lui Smiley a povestit pe reţelele de socializare întreaga situaţie.

„Sincer să fiu, nu mă dă pe spate, dar poate că este și culoarea care nu îmi place în momentul de față. Aștept să mă duc acasă ca să mă duc la Grațian să mă vopsească.

Nu este rău, dar nici minunat, e ok. Bine… la câți bani am dat trebuia să plâng de fericire. Tipul care m-a tuns pe mine nu este chiar cel mai tare tip din LA, că nu sunt eu atât de bogată să mă tund la cel mai tare… Este acolo în top, cred că top 10. ce pot să zic…

Între noi fie vorba, băi, nene, noi avem oameni super talentați acasă. Adică sunt super buni pe tuns, pe vopsit, pe coafat. Chiar avem oameni talentați. Păi mă tundea acasă de stătea pisica în coadă. Merge și asta. Ce să mai zic? Se putea mai bine. Mult mai bine!”, a declarat Gina Pistol pe Instagram.

 

Sursă foto: social media